Valencia díky Jonasovi porazila Lille

Jonas (© marca.es)

Fotbalisté Valencie dali zapomenout na prohru v Allianz Areně a na druhý pokus získali první tři body v letošním ročníku Ligy mistrů, když zdolali Lille 2-0.

A to přestože výkon nebyl od svěřenců Mauricia Pellegrina ani zdaleka ideální. Hře chyběla rychlost, možné problémy však odmítl Jonas, autor obou gólových zásahů.

Na Mestalle se začalo svižně, už v osmé minutě se zjevil sám před brankářem Feghouli, jenže střela mu nesedla. Poté se z hry stala na desítky minut nuda, domácí dlouze kombinovali, stále však v uctivé vzdálenosti od Landreaua.

V 35. minutě o sobě dáli výjimečně vědět i hosté, Balmont pálil těsně vedle. O chvíli později předvedli nejlepší akci večera přihrávající Soldado a přesně zakončující Jonas.

Druhý poločas nabídl podobný obraz. Z profesorského výkonu Valencie vyčnívala pouze hlavička Soldada, po níž balón prosvištěl nad břevnem. V 74. minutě zvýšil Jonas na konečných 2-0. Na výsledku už nic nezměnilo ani vyloučení Debuchyho po dvou žlutých kartám. Valencia zaslouženě zvítězila, Pellegrino přesto zcela spokojený být nemůže.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace