Valencia oživila naděje na postup

Radost hráčů Valencie (© marca.es)

Fotbalisté Valencie dosáhli na důležité vítězství nad Leverkusenem v poměru 3-1, které Netopýrům vrátilo naději na postup do play-off.

Svěřenci Unaie Emeryho stáli před těžkým úkolem, ale nezalekli se ho. Místo toho zabrali v pravý čas a výzvu přijali. Mestalla mohla být po některých nevýrazných výkonech znovu spokojená.

První branka přišla už po deseti vteřinách. Špatné chvíle brankáře Leverkusenu Lena využil k rychlé brance Jonas. Valencia stejně jako v Německu po vedoucí brance zvolnila, trest na sebe nenechal dlouho čekat. Hlavičku Topraka ještě Diego Alvese skvěle zlikvidoval, proti Kiesslingovi už neměl šanci.

Po změně stran zahrozili první hosté, Schürrle nerozhodným stavem pohnout nedokázal. Valencii táhl dopředu aktivní Mathieu. Právě z jeho kopačky se zrodila prudká přihrávka, kterou Soldado proměnil ve vedoucí branku patičkou, po níž míč se štěstím proklouzl do sítě.

Leverkusenu se podařilo vyrovnat, rozhodčí ovšem regulérní branku neuznali. Němce to mohlo mrzet o to více, že chvíli na to se po rohovém kopu prosadil Rami. Za dvougólového vedení Netopýrů se už utkání pouze dohrávalo, šance Valencie na pokračování v soutěži se výrazně zvýšily.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace