Valencia poprvé inkasovala na Mestalle šest branek, hráči se omlouvají

Unai Emery (© as.com)

Valencia podlehla v sobotním utkání Realu Madrid 3-6. Je to vůbec poprvé, co Netopýři inkasovali půltucet gólů v ligovém zápase na Mestalle.

Na svém stadionu přitom Los Che odehráli již více než 1200 zápasů. Trenér Unai Emery netajil své zklamání: "Bylo to šílené. Nebyli jsme dostatečně agresivní, promarnili jsme naši šanci. Teď musíme hledat odpovědi na otázku, proč se tak stalo. Nemůžeme neustále vyhrávat, ale pokaždé musíme ukázat hrdost. Ještě nikdy jsem se takhle na lavičce nestyděl. Byli jsme tragičtí. Je to ostuda. Nejraději bych se někam na tři dny schoval, ale musíme se začít připravovat na zápas v Pamploně." 

Hodně nespokojený byl také Juan Manuel Mata: "V prvním poločase jsme nebyli tam, kde jsme být měli. Ve druhém jsme alespoň ukázali odhodlání s výsledkem něco udělat. Fanoušci si takový zápas nezaslouží, musíme se za první poločas omluvit. Je normální, že jsou zklamaní, protože očekávali jiný průběh. V kabině zavládl smutek, ale nemá cenu se litovat, musíme zabrat na hřišti."

Roberto Soldado i tentokrát rozvlnil síť soupeře, jeho gól však přišel vniveč: "Ten gól nemá žádnou hodnotu, nebyl k ničemu. Na hřišti nám chybělo odhodlání a soudržnost. Hráči Realu Madrid nám neustále ukazovali záda, nestíhali jsme. Musíme se fanouškům omluvit. Je to tvrdá rána, která nás vrátila do reality. Stále máme vše ve vlastních rukách, musíme pokračovat v práci." 

Valencia i přes vysokou porážku pokračuje na třetím místě tabulky, se kterým je spojen přímý postup do Ligy mistrů. Pokud však Villarreal zvládne svůj dnešní zápas v Seville vítězně, sníží se jeho ztráta na Netopýry na tři body.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace