Valencia se s Chelsea rozešla smírně

Soldado zastínil Torrese (© marca.es)

Valencia i ve druhém utkání základní skupiny Ligy mistrů remizovala, tentokrát na Mestalle s Chelsea 1-1.

Juan Manuel Mata se znovu představil před fanoušky, kteří se mu ještě v minulé sezóně klaněli. Nynější opora Chelsea ale tentokrát nepodala ideální výkon. Nepřesvědčil ani Fernando Torres, jehož souboj s Robertem Soldadem bedlivě sledoval z tribuny Vicente del Bosque.

Valencia začala nervózně, dvě chyby v obraně však potrestány nebyly. Při první Rami včas odstavil Torrese od míče, druhou musel hasit na poslední chvíli hodně tmavě žlutým zákrokem na Ramirese Víctor Ruiz. Následný přímý kop poslal Lampard do rukou Diega Alvese. Z Valencie v první půli nejvíce zaujal Pablo povedeným kouskem v podobě elegantního zpracování a okamžité střely, Čech byl pozorný.

Úvodní čtvrthodina druhého poločasu nabídla to nejlepší ze strany Chelsea. Hlavičku Torrese zlikvidoval Diego Alves, na brankáři Valencie si vylámal zuby i Ramires a chvíli na to znovu Fernando Torres. Na střelu Lamparda přesně k tyči už ale Brazilec nedosáhl.

S blížícím se koncem utkání se Chelsea až příliš zatáhla, z čehož Valencia vytěžila tlak. Feghouliho pokus chytil Čech, jenž se zaskvěl i proti točené ráně Jonase. Pět minut před koncem hrábl do míče Kalou nešikovně rukou, nařízenou penaltu s přehledem proměnil Roberto Soldado.

Poslední příležitost patřila Anelkovi, Diego Alves senzačním zákrokem získal pomyslný titul pro největší hvězdu zápasu. Valencia se rozešla s Chelsea smírně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace