Valencia se s Ligou mistrů loučí už po skupině

Didier Drogba se stal katem Valencie (© as.com)

Fotbalisté Valencie se play-off Ligy mistrů nezahrají. Klíčový duel o postup na hřišti Chelsea Netopýři nezvládli a prohráli vysoko 0-3.

Zatímco v ligových zápasech proti Barceloně a Realu Madrid Valencia ukázala, že těžké zkoušky dokáže zvládnout, dnes to nebyl večer svěřenců Unaie Emeryho. Naděje španělského zástupce v milionářské soutěže uťal už po čtyřech minutách Didier Drogba.

O budoucnosti útočníka Pobřeží slonoviny na Stamford Bridge se v posledních týdnech hodně diskutuje, samotný hráč na spekulace o odchodu odpovídá tím nejlepším možným způsobem - góly. Psychická výhoda první branky tak spadla do náruče Londýňanů, kteří ji pevně sevřeli a v žádné chvíli zápasu nepustili.

Jordi Alba sice vzápětí trefil z úhlu tyč a proti nádherné ráně Albelda vytáhl pefektní zákrok Čech, jenže všechny další útoky hostů se zas a znovu odrážely o obrannou tvrz v čele s Terrym a Luizem. Udeřilo tak opět na druhé straně, když Ramires využil chyby Víctora Ruize.

Valencia měla míč pod kontrolou, jenže nevěděla, co si s ním vlastně má počít. Jonas a Soldado jakoby na hřišti nebyli a Albelda s Tinem Costou nedokázali dát hře Netopýrů řád. Místo kontaktní branky naděje tak přišel třetí hřebíček do valencijské rakve. Mata narýsoval ideální pas na Drogbu, jenž lehce postrčil míč podél Diega Alvese do sítě.

Hrát na Stamford Bridge o postup se pro Valencii ukázalo jako příliš těžký úkol, hodně teď Emeryho partu mohou mrzet ztráty ztráty na hřištích Leverkusenu a Genku... Ale fotbal každému nabídne druhou šanci, na Valencii čeká v Evropské lize.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace