Valencia vyhrála Trofeo Naranja

Valencie s pohárem (© marca.com)

Valencia zvádla včerejší zápas nad Portem a vyhrála LX. vydání Trofeo Naranja. Výtěžek z utkání putuje na oběti velkého požáru, který nedávno řádil ve Valencii.

První poločas žádný gól nenabídl, druhý už ano. V 57. minutě nádherně vypálil po rohu Lucho González do šibenice branky Diega Alvese, jenž byl při této střele bezmocný.

O chvíli později přišel vyrovnávací gól. Guardado krásným centrem našel hlavu Jonase, který se nemýlil. Další branka už nepadla, a tak musely následovat pokutový kopy. Penaltový rozstřel nakonec lépe zvládla Valencia, a to zejména díky fantastickému Alvesovi, jenž ani jednou neinkaskoval, a získává tak první letošní trofej, byť neoficiální.

Výtěžek ze střetnutí, kterému na Mestalle přihlíželo 23 tisíc fanoušků, bude věnován na podporu obětem lesních požárů, které region Valencie zasáhly na přelomu června a července.

Valencia - Porto 1-1 (64. Jonas - 57. Lucho), na penalty 2-0

Základní sestavy:

Valencie: Alves, Mathieu, Víctor Ruiz, Ricardo Costa, Pereira, Tino Costa, Dani Parejo, Guardado, Feghouli , Jonas a Soldado.

Porto: Helton; Miguel Lopes, Maicon, Otamendi, Sereno; Fernando, Defour, Lucho; James, Jackson Martínez a Atsu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace