Valencijský baby boom

Juan Bernat (© marca.es)

Jeden zápas stačil, aby se ukázalo, jak důležitou roli mohou ve Valencii hrát tři nejmladší členové kádru.

Návrat Sergia Canalese (21 let), výbušnost Juana Bernata (19) a odhodlání Jonathana Viery (23) změnily tvář celku z Mestally. Na Riazoru přišli na hřiště všichni jako střídající hráči a otočili nejen průběh střetnutí, ale i výsledek. Valencia politá živou vodou v podobě baby boomu otočila skóre a zvítězila 3-2.

Juan Bernat byl svěžím větrem na levém křídle, o generaci staršímu Manuelu Pablovi dával pořádně zabrat. Na druhé brance Netopýrů se podílel asistencí a prudkou střelou byl blízko gólové radosti.

Sergio Canales tolik minul neměl, přesto ukázal záblesky talentu, na který ve Valencii hodně spoléhají. Operované koleno drží a posila z Realu Madrid si znovu fotbal užívá. Brzy by se měl stát členem základní sestavy.

Jonathan Viera je z trojlístku nejstarší a nechybělo mnoho, aby jej Valencia nedávno uvolnila na hostování do Raya Vallecana, aby získal více minut na hřišti. Tato možnost ještě nebyla zcela zavrhnuta, nicméně proti Realu Madrid a Deportivu si bývalá opora Las Palmas řekla o setrvání na Mestalle.

Další těžký zápas čeká Valencii v příštím kole Primery, kdy bude hostit neohroženého lídra soutěže Barcelonu. Zvládnou mladí Netopýři i tuto zkoušku?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace