Valverdemu se nelíbila současná vyloučení Araúja a Dembélého. Francouz možná přijde o El Clásico

Ernesto Valverde (© marca.es)

Barcelona porazila Sevillu jasně 4-0, v závěru ale přišla o vyloučenou dvojici Ronald Araújo a Ousmane Dembélé.

Dvacetiletý urostlý uruguayský bek, pro něhož šlo o debut v La Lize, obdržel červenou kartu za to, že pomohl k zemi unikajícímu Chicharitovi, Dembélé hned vzápětí za protesty. Rozhodčí Mateu Lahoz v zápise uvedl, že Dembélého vyloučil poté, co jeho směrem řekl "strašně špatný, jsi strašně špatný", což "doprovodil gesty v mé blízkosti".

Dvaadvacetiletý Dembélé bude s největší pravděpodobností potrestán dvouzápasovým zákazem činnosti, jako tomu bylo v identických případech Krohna-Dehliho z Deportiva či Gabriela Pirese z Leganésu, kteří v minulé sezóně rovněž utrousili směrem k rozhodčím, že "jsou strašně špatní". To by pro křídelníka Barcelony znamenalo, že přijde o El Clásico, které Katalánce čeká hned po souboji s Eibarem.

Vyloučení se nelíbila trenérovi Barcelony Ernestu Valverdemu: "Záleží na metru rozhodčího. Vyloučil Araúja, který debutoval... Mně to jako faul nepřipadalo, ale nejsem objektivní. Nevím, jestli má podobné věci řešit VAR, nebo ne. A vyloučení Dembélého je záhadou. Nevím, co rozhodčímu řekl, ale zdálo se mi, že to nebylo nic dlouhého. Pro Dembélého je těžké mluvit španělsky. I mé rozhovory s ním jsou často obtížné. Ale nechci zpochybňovat, co je uvedeno v zápise."

Podívejte se na celou situaci:

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace