Varane zvažuje odchod z Realu Madrid. Nahradit by ho mohl Škriniar, kterého chce i Barcelona

Raphaël Varane (© marca.es)

Raphaël Varane zvažuje podle španělského tisku odchod z Realu Madrid. Pokud by se tak stalo, mohl by ho nahradit Milan Škriniar.

Varane údajně hledá novou výzvu a motivaci poté, co s Realem Madrid dosáhl na řadu trofejí. Sám spekulace nekomentoval s odůvodněním, že "nebude svoji budoucnost řešit veřejně".

Náhradou za 25letého francouzského stopera by mohl být Milan Škriniar. O rok mladší slovenský reprezentant už byl v minulosti s Realem Madrid spojován, stejně tak s Barcelonou. Podle hráčova agenta Mithata Halise je zájem obou velkoklubů stále aktuální: "Real Madrid ho chce koupit, Barcelona také. Komu se podaří přesvědčit Inter Milán, ten ho v létě získá."

"Inter Milán za něj zaplatil Sampdorii 28 milionů eur a po šesti měsících za něj nabízel Manchester City 55 milionů eur," naznačuje Halis, že případného kupce nepřijde Škriniar levně.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace