Vedení Realu tlačí na Ancelottiho, aby více nasazoval Brahima Díaze

Brahim Diaz v dresu Realu Madrid

Španělský ofenzivní záložník, Brahim Diaz, který poslední tři sezóny strávil v AC Milán, ukončil v létě hostování a vrátil se do Madridu. V sestavě měl zaujmout místo po Asensiovi, ale zatím sbírá spíše minuty na lavičce. Jeho tržní hodnota tím trpí a pokud chce Real hráče po sezóně zpeněžit, musí jej trenér Ancelotti daleko více nasazovat, což je také přímý rozkaz vedení klubu, který italský manažer dostal.

V sídle Realu Madrid panují značné obavy ohledně situace Brahima Diaze. Mladý španělský hráč se do Bílého baletu vrátil letos v létě po tříletém hostování v AC Milán, ale jeho aktuální pozice vyvolává otázky představenstva, které se snaží pochopit, jaké má s talentovaným hráčem plány trenér Carlo Ancelotti.

Brahim Díaz svůj talent prokázal během několika málo minut prostoru, který na hřišti dostal, a předvedl vynikající úroveň ve hře. To vedlo vedení Realu k požadavku na větší zapojení hráče do hry. Přání představenstva je jasné: aby Brahim dostával více příležitostí prokázat svůj nezpochybnitelný potenciál. Ať už proto, že z něj může být skvělý žolík, nebo proto, aby se zvýšila jeho tržní hodnota a klub jej mohl po sezóně výhodně zpeněžit.

Rozhodnutí vedení pozvat si „na kobereček“ přímo trenéra Ancelottiho svědčí o tom, jako důležitost klub přikládá rozvoji mladých hráčů, v tomto případě Brahima Díaze. Mladý talent španělského fotbalu zastával jednu z ústředních rolí během svého působení v AC Milán, proto malý prostor na hřišti po návratu do Realu neočekával a logicky začíná být nespokojený.

Již v předsezónní přípravě dostával více možností Jude Bellingham, kterého Real Madrid přivedl z Dortmundu za 103 milionů eur, a trenérem byl označen za ideální variantu do středu pole. Brahim Diaz byl po návratu na Bernabeu označen za náhradníka Asensia, ale aktuální rozestavení 4-4-2 mu příliš nesvědčí. V záložní řadě formující diamant s jedním ofenzivním záložníkem za dvěma hroty, se lépe cítí Bellingham, zatímco Diaz by potřeboval rozlet po stranách hřiště. Pomůže španělskému záložníkovi k většímu nasazování zásah vedení klubu?

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace