Věk není problém, byla by škoda teď končit, říká Joaquín

Joaquín (© marca.es)

Joaquín Sánchez i v 39 letech zůstává stabilním a platným členem základní sestavy Betisu, matador sevillského klubu si chce kariéru ještě prodloužit.

"Věk není problém, byla by škoda teď končit. V posledních letech si fotbal užívám a nedovedu si představit, že bych skončil bez účasti fanoušků na stadionu. To by bylo velmi smutném" připomněl Joaquín, že příznivci stále kvůli opatřením proti šíření koronaviru nemohou na tribuny.

"Mám smlouvu ještě na rok, pak bude zřejmě konec, ale chci ji dodržet. Cítím se dobře a k týmu přišel nový trenér (Manuel Pellegrini), který mě velmi dobře zná, což mi dodalo sílu. Jestli mi bylo nabídnuto prodloužení smlouvy? Zatím ne, klub se zřejmě bojí zeptat. (smích) Ale pokud budu zdravý a budu se cítit dobře, chci hrát."

"Pravdou je, že jsem se svými výkony spokojený. V mém věku si říkáte, že by bylo hezké se dostat na hřiště na dvacet minut, ale ve skutečnosti hraji pravidelně, což je pro mě důležité. Možná budu ve druhé půli sezóny říkat něco jiného, uvidíme. Ale teď se mi končit nechce."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace