Villa: Ještě před sebou mám dobré roky

Atlético představilo Davida Villu (© as.com)

Atlético Madrid dnes oficiálně představilo fanouškům Davida Villu, nástupce Radamela Falcaa.

El Guaje přišel z Barcelony výměnou za cifru, která nebude vyšší než 5,1 milionu eur. A přivítat zvučnou posilu přišlo na stadion Vicente Calderóna 20 tisíc fanoušků.

"Chci všem poděkovat, vedení, že o mě projevilo takový zájem, i fanouškům za skvělé přivítání. Slibuji, že při zápasech i na tréninku odevzdám vše. Chci dosáhnout těch největších úspěchů. Atlético je teď pro mě nejlepším klubem světa," uvedl nejlepší střelec historie španělského národního týmu.

"Mluvil jsem s trenérem a podle všeho budu hrát na pozici devítky. Řekl jsem mu ale, že nastoupím kdekoliv to bude potřeba. Ani číslo si nevybírám, vezmu si to, které bude volné. Sedmičku má Adrián, není se o čem bavit. I kdyby mi ji nabídl, odmítl bych," dodal fotbalista, jenž bude nosit na zádech "Falcaovo" číslo devět.

Jedenatřicetiletý Villa věří, že pomůže Atléticu k úspěchům: "Ještě před sebou mám dobré roky, ale jako náhradník jsem to v Barceloně nemohl ukázat. Věřím, že Atléticu pomohu k úspěchům. Máme velmi silný tým."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace