Villa uznal sílu soupeře, Preciado byl nadšený a Barral se omlouval

El Molinón byl proti Barceloně téměř vyprodaný (© realsporting.com)

Barcelona přišla o rekordní šnůru vítězství, obhájce titulu zastavil až Sporting Gijón.

Katalánci vyhráli předchozích 16 ligových zápasů, na El Molinón se však museli spokojit s bodem za remízu 1-1. Tu favoritovi zajistil deset minut před koncem vyrovnávajícím gólem David Villa, jenž fotbalově vyrůstal právě v barvách Sportingu: "Je to pro nás dobrý bod. Samozřejmě, že vždy chceme vyhrát, ale Sporting byl v některých směrech lepší, takže neodjíždíme zklamaní."

Trenér Sportingu Manolo Preciado si pochvaloval úžasnou atmosféru 28tisícové návštěvy i výkon svých oveček: "Fanoušci byli úchvatní, ten zápas si užívali. Výsledek je pro ně skvělou prémií. Hráli jsme vyrovnaný poločas s nejlepším týmem světa, přitom před měsícem bychom s ním prohráli 1-6. Je strašně těžké remizovat s Iniestou, Messim, Xavim... Víc od kluků nemůžu chtít. Škoda, že za remízu s Barcelonou není více bodů, protože úsilí, které musíte vyvinout, by si zasloužilo daleko větší ohodnocení."

Domácí tým si zejména ve druhém poločase často pomáhal nedovolenými zákroky, za což se omlouval střelec první branky zápasu David Barral: "Chci se omluvit za všechny ty fauly, ale neměli jsme jinou možnost. Bod s Barcelonou pro nás má obrovskou cenu. Je to velké povzbuzení do zbývající části sezóny."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace