Villarreal a Atlético senzačně vypadly z Královského poháru

La Masía opět ukázala svou sílu (© marca.es)

Copa del Rey poznala šestnáct postupujících do osmifinále. Nejsou mezi nimi Villarreal a Atlético.

Žlutá ponorka po remíze na hřišti třetiligového Mirandésu doma senzačně prohrála 0-2, což poslalo dál outsidera. Dvojzápas se sokem ze Segundy B nezvládlo ani Atlético, které prohrálo o gól obě utkání s Albacete. Villarreal i Atlético následně oznámily změny na lavičkách.

Roli favorita naopak potvrdil Athletic, když dvakrát porazil Real Oviedo. Strhující přestřelky mezi Rayem Vallecanem a Racingem poslaly dále Kantábrijce díky gólům vstřeleným na hřišti soupeře.

Real Sociedad si v prvním střetnutí proti Granadě vytvořil pohodlný náskok, který v odvetě i přes těsnou prohru přetavil v postup. Osasuna si poradila s Almeríí zejména díky venkovnímu vítězství, Levante udolalo po prodloužení druholigové Deportivo.

Córdoba byla úspěšnější v souboji s Betisem díky brance vstřelené na stadionu Benito Villamarín. Málaga přetlačila o gól Getafe. Alcorcón si připsal další cenný skalp, když dokázal postoupit přes Zaragozu.

Real Madrid neměl problém s Ponferradinou, Sevilla s celkem San Roque. Espanyol splnil roli favorita proti Celtě Vigo. Mallorca sice doma prohrála se Sportingem 0-1, v odvetě na El Molinón však zdolala Asturijce 2-0 a přesunula se do osmifinále.

Valencia po bezgólové remíze na hřišti Cádizu třetiligového soupeře na Mestalle smetla 4-0. Největší příděl inkasoval L´Hospitalet, když doma sice podlehl Barceloně pouze 0-1, v odvetě na Nou Campu si však Pep Team s chutí zastřílel a soupeře potupil devíti góly.

Výsledky šestnáctifinále Copa del Rey 2011/2012:

Athletic - Real Oviedo 1-0 (první zápas 1-0, postupuje Athletic), Rayo Vallecano - Racing 4-3 (první zápas 2-3, postupuje Racing), Osasuna - Almería 1-1 (první zápas 3-1, postupuje Osasuna), Levante - Deportivo 4-1 po prodloužení (první zápas 1-3, postupuje Levante), Betis - Córdoba 2-1 (první zápas 0-1, postupuje Córdoba), Málaga - Getafe 2-2 (první zápas 1-0, postupuje Málaga), Villarreal - Mirandés 0-2 (první zápas 1-1, postupuje Mirandés), Zaragoza - Alcorcón 0-2 (první zápas 1-1, postupuje Alcorcón), Real Madrid - Ponferradina 5-1 (první zápas 2-0, postupuje Real Madrid), Sevilla - San Roque 2-1 (první zápas 1-0, postupuje Sevilla), Espanyol - Celta Vigo 4-2 (první zápas 0-0, postupuje Espanyol), Sporting - Mallorca 0-2 (první zápas 1-0, postupuje Mallorca), Atlético - Albacete 0-1 (první zápas 1-2, postupuje Albacete), Valencia - Cádiz 4-0 (první zápas 0-0, postupuje Valencia), Barcelona - L´Hospitalet 9-0 (první zápas 1-0, postupuje Barcelona).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace