Villarreal hledá nového trenéra, žlutou ponorku by mohl vést Raul Gonzales

Raul Gonzales na lavičce Realu Madrid Castilla

Legenda madridského fotbalu a současný trenér béčka Realu Madrid, Raul Gonzales, se dostal do centra pozornosti poté, co jej za jednu z možných variant na pozici hlavního trenéra označil Villarreal. Po více než čtyřech letech ve funkci to tak vypadá na odchod Raula z Realu, což je pro klub čára přes rozpočet. Bývalý útočník Bílého baletu totiž mohl být přirozeným nástupcem Carla Ancelottiho na lavičce A týmu.

Trenér Realu Madrid Castilla, Raul Gonzales, je po více než čtyřech letech na lavičce béčka Bílého baletu na konci svého angažmá v klubu, a to po klíčovém rozhovoru s vedením. Villarreal totiž hledá nového trenéra a během dneška by chtěl vyřešit minimálně otázku, na kterého z kandidátů bude cílit.

Podle tiskové agentury Cadena SER je Raul Gonzales ochoten nabídku žluté ponorky přijmout, pokud bude podle předchozích informací formalizována a předložena. Setkání s prezidentem klubu naznačuje, že jsou jednání v pokročilém stadium a je to tak poprvé, co má bývalý útočník Realu Madrid nakročeno do jiného klubu.

Další kroky se ale již v informacích médií značně rozcházejí. Zatímco sportovní portál football-espana.net píše o tom, že rozhodnutí přijmout angažmá Villarrealu dozrálo poté, co Real Madrid oznámil Raulovi, že s ním na lavičku A týmu nepočítá ani po odchodu Carla Ancelottiho, informace z fichajes.com tvrdí pravý opak, tedy to že má Bílý balet najednou velký problém a bude se snažit přesvědčit italského trenéra, aby prodloužil smlouvu.

Ať už to je tak či jinak, vypadá to, že na rozdíl od Zidana si bude Raul Gonzales muset ostruhy řádně vysloužit, a to cestou zkušeností v prvoligových klubech. Jeho dosavadní působení v Castille není hodnoceno negativně, ale chybějící postup do druhé ligy je nesplněným cílem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace