Villarreal v Lize mistrů končí

Villarreal znovu padl (© marca.es)

Villarrealu sice ještě zbývá odehrát v základní skupině Ligy mistrů dva zápasy, už po dnešní porážce 0-3 s Manchesterem City má však Žlutá ponorka po nadějích na postup.

První vzrušení přinesla ve 3. minutě střela Hernána Péreze, ale Hart vklidu chytl. V 17. minutě se z ničeho nic po De Guzmánově pasu objevil za obranou Manchesteru City Joselu a mohl jít sám, ale špatně si zpracoval balón, který mu utekl. Jenže City bylo schopno proměnit hned svou první šanci. Yaya Toure se v 30. minutě z 10ti metrů trefil přesně k tyči. Od té doby se ale Angličané jakoby rozehráli a vypracovali si pár šancí.

Jedna z těch větších přišla v 38. minutě, ale Balotelli Diega Lópeze nedokázal prostřelit. Ke konci prvního poločasu se začaly dít věci, nejdříve De Guzmán z dálky provětral Hartovy rukavice, ale na druhé straně Musacchio fauloval Balotelliho ve vápně a City kopalo penaltu, kterou sám Balotelli zkušeně proměnil.

Citizens si úvodem druhé půle hlídali pohdlný náskok a hráli s míčem na kopačkách. 10 minut po začátku poločasu upadl Silva na hranici vápna a hosté měli velmi dobrou pozici na přímý kop. K míči se postavil Yaya Touré, nedokázal ovšem propálit zeď. A City dále pokračovalo v držení míče a nepřipouštělo žádné drama.

V 71. minutě vyslal Nasri Balotelliho na zteč po levé lajně, ten předložil Tourému na hranici vápna, který obelstil obránce a následně i brankáře Lopeze a zvýšil na 3:0. Konec zápasu nepřinesl nic převratného, Citizens dominovali od začátku do konce a domácí Villarreal si za celý zápas nedokázal vypracovat vážnější příležitost.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace