Villu znepokojuje bezgólové období

David Villa (© marca.es)

David Villa čeká už jedenáct zápasů na gólovou radost, což samotného útočníka znepokojuje.

"Začíná mi to dělat starosti, ale nemohu dělat nic jiného, než i nadále tvrdě pracovat," uvedl El Guaje ke svému střeleckému půstu, který se vyrovnal tomu ze sezóny 2007/2008, kdy rovněž nedokázal dostat míč v dresu Valencie do sítě jedenáct utkání v řadě.

Villa má i smůlu, hned ve třinácti případech orazítkoval jím vyslaný balón brankovou konstrukci. I tak má barcelonská sedmička v letošní sezóně na kontě napříč ligou, Ligou mistrů a Copou jedenadvacet branek. Se sedmnácti góly v lize navíc zůstává lídrem v boji o Trofeo Zarra. Poslední z nich nese datum 26. února.

Znepokojení vyvolává i Villův herní projev posledních týdnů. Nejlepší střelec historie národního týmu ztratil na výbušnosti i přesnosti, řada útočných akcí končí právě jeho špatným rozhodnutím. Od Guardioly má i nadále důvěru a díky zranění Bojana prakticky zaručenou účast v základní sestavě, trenér Katalánců však potřebuje, aby Villa v klíčovém závěru sezóny opět našel svůj střelecký instinkt.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace