BLOG: Vládní tým

Real Madrid získá 3,3 milionu eur do roku 2013 na podporu cestovního ruchu v Madridu. Pod sponzorskou smlouvu se v popndělí podepsali na Bernabeu ministr průmyslu, cestovního ruchu a obchodu a magistrát hlavního města.

Zaplacení 3,3 m€ není zvýšení veřejných finančních prostředků, kterou vytvořilo ministerstvo průmyslu a Rady města a zahrnuje paušální příspěvěk z každého z milionů EUR ročně pro mezinárodní podporu cestovního ruchu.

Díky tomuto příspěvku, propagující cestovní ruch v rámci kampaně "Visit Spain, Visit Madrid'' (navštivte Španělsko, navštivte Madrid), mohou použít logo Madridu a mohou zobrazovat reklamu na Santiago Bernabeu. Kromě kampaně, kterou podpořili tři vládní činitelé, vytvořili dvě videa s hráči instalované na billboardech Ciudad Deportiva de Valdebebas, která se představí v klubových médiích a 19ti ligových zápasech a Copa del Rey na jejich stadionu.

To také zahrnuje možnost pozvat delegace podniků cestovního ruchu v jiných městech a zemích ze stran Madridu. Tím se dosáhne 80000 diváků na Bernabeu z 80ti zemí, kam se bude vysílat. Tato prezentace pro podporu cestovního ruchu bude mít více než 300 milionů potenciálních příjemců.

Tato úmluva, které se zúčastnil také státní tajemník pro sport a socialistický kandidát na starostu města Madridu, Jaime Lissavetzky, potvrzuje vynikající vztahy Florentina Pereze s politickými představiteli. Díky nim může stadion využít bývalé Ciudad Deportiva de la Castellana a ''bílé pokladny'' získat až 480 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace