Vrátí se Mourinho do Anglie?

Vrátí se Mourinho do Premier League?(© skysports.co.uk)

Čím dál více se objevují spekulace, že se José Mourinho chystá opustit Real Madrid a v létě se vrátí do Anglie.

I když Real Madrid vede ligu o sedm bodů před Barcelonou, budoucnost Mourinha na jeho lavičce je značně nejistá. Podle informací médií už Mourinho necítí radost z působení v Realu Madrid tak jako v roce 2010, kdy usedl na lavičku královského klubu.

Mourinho není spokojen s pomalou rychlostí změn, je ve válce se španělskými médii a někteří hráči údajně nepodporují jeho filozofii. Navíc se Portugalcovi nepodařilo zlomit nadvládu Barcelony ve vzájemných soubojích, což nelibě nesou fanoušci.

Mourinho se prý již rozhodl Real v létě opustit a vrátit se do Anglie, kde se mu tolik dařilo s Chelsea. Trénovat by samozřejmě měl špičkový klub. Nabízí se Arsenal, který už sedmým rokem čeká na trofej, Tottenham, jehož manažer Harry Redknapp v létě pravděpodobně odejde k anglické reprezentaci.

Nebo nahradí stárnoucího Alexe Fergusona na lavičce Manchesteru United či snad vystřídá Roberta Manciniho v Manchesteru City, který i přes značné investice do kádru vyhrál pouze FA Cup? Možný je i návrat do Chelsea, kde se nedaří jeho bývalému asistentovi Villas-Boasovi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace