Vrátí se Oriol Romeu do Barcelony?

Oriol Romeu (© skysports.co.uk)

Podle informací španělského deníku Marca je Barcelona připravena odkoupit zpět záložníka Oriola Romeua, který v létě přestoupil do Chelsea.

Dvacetiletý fotbalista se do Londýna přesunul výměnou za 5 milionů eur a Barcelona ihned oznámila, že má možnost záložníka koupit během dvou let zpátky, ovšem za zvýšenou cenu. To však manažer Chelsea Villas-Boas rázně odmítl s tím, že taková dohoda neexistuje. Marca však tvrdí, že se Barcelona bude svého práva v létě dožadovat a splněním výkupní klauzule 10 milionů eur bude chtít Romeua znovu získat.

A proč najednou takový zájem o hráče, který před příchodem na Stamford Bridge odehrál v dresu barcelonského áčka pouze jeden zápas? Oriol Romeu patří letos k největším překvapením Premier League a svými výkony hravě strčil zkušenější kolegy z Blues do kapsy. Navíc z Barcelony v létě zřejmě odejde Seydou Keita, jehož láká AC Milán, a Romeu by se měl stát jeho náhradou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace