Vše při starém. Villa se vrátil gólem

David Villa (© as.com)

Barcelona vstoupila do ligy vítězstvím 5-1 nad Realem Sociedad. Nejvíce zářila tvář Davida Villy.

El Guaje se totiž vrátil na trávník poprvé od poloviny prosince, kdy si na mistrovství světa klubů přivodil zlomeninu nohy. Kvůli ní přišel o letošní euro, na němž Španělsko obhájilo prvenství. Přesto neztratil chuť do fotbalu, což proti Erreale dokázal tím nejlepším možným způsobem - vstřeleným golem.

Villa přišel na hřiště čtvrthodiny před koncem jako střídající hráč, už po několika minutách pohotově napálil míč mimo dosah Claudia Brava. V radosti odkryl pod dresem schované triko s nápisem "Imposible sin vosotras (Bez vás by to bylo nemožné)" a fotografií manželky a dcer.

"Jsem spokojený. Od návratu jsem nemohl čekat více. Děkuji Titovi, že mi dal důvěru. Spoluhráči mě neustále podporovali. Je to pro mě pouze další krok, ještě se musím hodně zlepšit," uvedl šťastný střelec. "Věnoval jsem gól rodině, protože mi hodně pomohla. Když Nou Camp skandoval mé jméno, měl jsem husí kůži. Kéž bych mohl fanouškům vše vrátit góly."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace