Vypocené miliony

V Portoriku se hrálo v horkém počasí (© as.com)

Španělsko zvládlo nesmyslně načasovaný zápas v Portoriku vítězně, domácí výběr porazilo 2-1.

Už před výkopem vyjádřili kluboví trenéři obavu, aby nedošlo ke zranění některého z fotbalistů, neboť už o víkendu začíná nový ligový ročník. Většina si po konečném hvizdu vydechla, pouze Diego Simeone má o starost více. Juanfran Torres totiž musel být kvůli zdravotním problémům střídán.

Utkání samotné se do historie ničím zajímavým nezapíše. Portoriko je jeden z nejslabších soupeřů, se kterými se Španělsko v posledních letech utkalo, přesto červené dresy byly zcela propocené. Ne kvůli tomu, že by outsider vymáčkl z favorita všechny síly, ale kvůli horkému počasí a velké vlhkosti vzduchu.

Vicente del Bosque rozdělil spravedlivě minuty Barcelonistům i Madridistům, skóre ale otevřel čerstvý londýnský Kanonýr Santi Cazorla. O tři minuty později zvýšil na 2-0 Cesc, to vše v samotném závěru poločasu.

V tom druhém Cintron v 65. minutě dokázal snížit, což vyvolalo na tribunách euforii. Každý pas domácích byl odměněn nadšeným pokřikem "olé". Po zápase tak byli spokojení všichni. Portoriko z výsledku, Španělsko ze splněné povinnosti a Villar z vydělaných milionů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace