Wilshere se styděl požádat Messiho o dres, zaúkoloval proto Fàbregase

Jack Wilshere s otcem a dresy Xaviho a Messiho (© as.com)

Jack Wilshere byl vyhlášen nejlepším hráčem prvního utkání osmifinále Ligy mistrů mezi Arsenalem a Barcelonou. Přesto se talentovaný Angličan po konečném hvizdu styděl požádat Lionela Messiho o dres.

Zaúkoloval proto svého spoluhráče Cesca Fàbregase, aby mu pomohl cenný artefakt získat. Povedlo se a o několik hodin později už na Wilsherově Twitteru visela fotografie, jak společně s otcem pózuje s dresy Xaviho a Messiho.

Fàbregasova odpověď prostřednictvím stejné sociální sítě na sebe nenechala dlouho čekat, 19letého talentovaného fotbalistu poškádlil zprávou: "Nemůžu uvěřit, že jsem ti musel jít pro Messiho dres. Byl jsi tak vystrašený. Byl jsi vyhlášen nejlepším hráčem zápasu, tak příště si pro něj prosím běž sám!"

Wilsherova reakce přišla vzápětí: "Jsi kapitán, kamaráde, musíš se o svoje hráče starat ;) Každopádně díky a příště je na řadě tvůj kamarád Iniesta."

Arsenal na Emirates Stadium zvítězil díky brankám Van Persieho a Arshavina, které znamenaly otočení skóre po úvodním gólu Davida Villy, 2-1. Odveta se hraje za deset dní na Nou Campu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace