Xabi Prieto se zranil při pokutovém kopu a po 92 kolech bude chybět v sestavě

Xabi Prieto (© marca.es)

Další špatná zpráva pro Real Sociedad. Xabi Prieto si v utkání proti Levante přivodil svalové zranění a čeká ho pobyt na marodce.

Kapitán baskického celku si zdravotní problém způsobil kuriózně, a sice při zahrávání pokutového kopu. Úspěšná exekuce sice poslala jeho tým do vedení, samotný Xabi Prieto ale musel být vzápětí vystřídán.

V pondělí se 34letý fotbalistá podrobil vyšetřením, která potvrdila, že přijde nejen o odvetu šestnáctifinále Evropské ligy proti Salzburgu, ale také o několik ligových duelů, byť přesná délka hráčovy absence ještě není známá.

Xabi Prieta může zranění mrzet o to více, že znamená konec série 92 startů v La Lize v řadě. V tomto ohledu se v klubovém žebříčku usadí na čtvrté pozici. Rekordmanem zůstává neohrožený Juan Antonio Larrañaga, jenž vyběhl na trávník v dresu Realu Sociedad ve 202 ligových zápasech za sebou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace