Z nepotřebného nejlepším střelcem. Pekhartovi se v Las Palmas začíná dařit

Tomáš Pekhart (© marca.es)

Nejlepší období v dresu Las Palmas prožívá Tomáš Pekhart, jenž dokonale využívá šanci, kterou mu přihrály zdravotní problémy konkurentů.

Český útočník přestoupil do Las Palmas před loňskou sezónou a první rok se mu nepovedl, odehrál jen 161 minut a zaznamenal jediný gól. Klub s ním proto pro letošní ročník nepočítal a hledal o jeho služby zájemce.

Konkrétní nabídka nepřišla a Pekhart zůstal členem žlutomodrých. V prvním soutěžních týdnech 30letý forvard pokračoval v paběrkování, do sestavy nakoukl až poté, co se Las Palmas zaplnila marodka. V posledních čtyřech zápasech zaznamenal bývalý reprezentant stejný počet branek, včera proti Deportivu dosáhl svého prvního doblete ve Španělsku, tedy dvou gólů v zápase, Las Palmas v netradičních růžových dresech na podporu boje proti rakovině prsu soupeře smetly 3-0. V 81. minutě měl Pekhart blízko k hattricku, radost mu zkazila tyč.

Se čtyřmi přesnými zásahy je Pekhart společně s Jonathanem Vierou nejlepším střelcem týmu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace