Zadné rady Betisu vystužil Duško Tošić

Duško Tošić (© crvenitepih.com)

Real Betis Sevilla, tím, ktorý si po postupe do La Ligy minulý víkend pripísal na svoje konto prvé tri body za víťazstvo na ihrisku Granady, sa posilnil o srbského obrancu Duška Tošića.

Pre 26-ročného futbalistu bude Betis Sevilla už štvrtým klubom za posledný rok a pol... Od februára 2010 hrával tento ľavý zadák za FC Portsmouth, Queens Park Rangers a naposledy Crvenu Zvezdu Belehrad. V minulosti skúšal šťastie aj v Nemecku a to vo farbách Werderu Brémy.

Verdiblancos získali Tošića na dvojročné hosťovanie, po ňom ho bude môcť španielský tím odkúpiť, oficiálne presne stanovená suma zatiaľ nie je známa.

Benito Villamarín naopak po piatich sezónach opúšťa ďaľší ľavý obranca a to Fernando Vega.

"Odísť po piatich rokoch je vždy ťažké. Bolo to pre mňa intenzívne a obohacujúce obdobie," prezradil futbalista, s ktorým v Seville predčasne ukončili kontrakt, pôvodne platný do júna 2014. Fernando Vega mal v posledných rokoch smolu na zranenia, v minulom ročníku Segunda División odohral iba šesť súťažných stretnutí...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace