Zájem o Kondogbiu roste

Geoffrey Kondogbia (© marca.es)

Geoffrey Kondogbia byl jedním z objevů uplynulého ročníku Primera División. A zájem velkoklubů na sebe nenechal dlouho čekat.

Teprve dvacetiletý záložník, jenž přišel na Pizjuána v létě 2012 z Lens, patří Andalusanům jen z poloviny. Druhou část práv vlastní Doyen Group.

Prezident Sevilly José María del Nido prozradil, že klub během minulého týdne odmítl za Kondogbiu nabídku ve výši 9 milionů eur. "Máme ve smlouvě, že ho musíme prodat nebo dokoupit druhou polovinu práv, když zájemce přijde s oficiálně napsanou nabídkou vyšší než 6 milionů eur. Tato napsaná nebyla."

O Kondogbiu se zajímá Manchester United, Arsenal, Tottenham, Neapol, Inter Milán a Real Madrid. Právě Bílý balet se údajně v příštích týdnech chystá podniknout útok, který by mladého Francouze přivedl na Bernabéu. Vedení klubu v čele s Kondogbiovým krajanem Zinedinem Zidanem v něm vidí nástupce Xabi Alonsa. Podle spekulací médií je Sevilla ochotna jednat, pokud by nabízená částka měla minimální výši 12 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace