Zájemců o Siqueiru přibývá

Guilherme Siqueira (© as.com)

Budoucnost Guilherma Siqueiry je každým dnem dále od Los Cármenes. Zájemců o levého beka Granady přibývá.

Za necelý měsíc šestadvacetiletý fotbalista je v Andalusii sice smluvně vázán až do roku 2015, Granada se však zřejmě jeho prodeji bránit nebude. Výkupní klauzule zakotvená v kontraktu má hodnotu 15 milionů eur.

Jako první se k zájmu o Siqueirovy služby přiznala Barcelona, jejíž kouč Pep Guardiola prohlásil, že jde o "fantastického krajního obránce, kterého je potřeba pozorně sledovat". Na zápasech Granady nechyběli v hledišti zvědi Atlética a Valencie, Netopýři se pomalu smiřují s odchodem Jordi Alby, jehož nástupcem by mohl být právě Brazilec.

Manchester United a Benfica seznam zájemců uzavírají. Zvláště v případě portugalského klubu je potřeba mít se na pozoru, neboť Benfica má přednostní právo na hráče, na jejichž bedra Granada pověsí označení "na prodej". K dohodě došlo během loňského léta, kdy z Benficy zamířilo do Granady hned pět hráčů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace