Zajímala se o mě Barcelona, přiznal Raúl

Raúl v dresu Al Sadd (© marca.es)

Raúl González je legendou Realu Madrid. Slavné číslo sedm přiznalo, že během kariéry odmítlo nabídky z jiných velkoklubů.

Možná nejpřekvapivější z nich přišla z Barcelony, odvěkého rivala Bílého baletu. Raúl k tomu říká: "Barcelona se o mě zajímala dvakrát, ale jako Madridistovi by se mi nelíbilo tam hrát. Nikdy. Madrid je mým městem. Narodil jsem se zde, mám tu rodinu, sestru, bratra i přátelé."

Brzy šestatřicetiletý Raúl, jenž nyní působí v celku Al Sadd, mohl skončit i v Juventusu, také zájem z Turína ho ale nechal chladným: "Nabídka Juventusu přišla třikrát, ale pokaždé jsem odmítl, protože jsem se nechtěl stěhovat do Turína."

Raúl opustil Real Madrid v roce 2010, kdy přestoupil do německého Schalke. Jak sám potvrdil, šlo o jeho vlastní rozhodnutí: "Potřeboval jsem změnu a nové dobrodružství. Rozhodl jsem se opustit Real Madrid měsíce předtím, než přišel Mourinho. Samozřejmě, že jsem se s ním bavil, byl velmi srdečný."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace