Zamora se Realu Madrid vyhýbá. Změní to po deseti letech Keylor?

Keylor Navas (© marca.es)

Keylor Navas má v úvodu sezóny skvělou formu. Ale může být adeptem na Trofeo Zamora, které se v Primera División uděluji brankáři s nejnižším průměrem inkasovaných branek na zápas?

Na Riazoru v prvním ligovém kole zlikvidoval v úvodu dvě jasné šance Deportiva, v závěru pak i pokutový kop Andoneho. Ještě předtím lovil v dvojzápase Supercopy proti Barceloně míč ze sítě jen jednou, a to po pokutovém kopu Messiho, v přetahované s Manchesterem United o Super Cup rovněž jedinkrát.

Keylor Navas splácí Zidanovi důvěru a ukazuje, že spekulace o příchodu Davida de Gey byly možná zbytečné. Real Madrid už jasnou a kvalitní jedničku mezi třemi tyčemi má. A protože mnozí považují současný Bílý balet za tým, který může být jedním z nejlepších, jaké historie pamatuje, nabízí se otázka, jestli může mít i statisticky nejúspěšnějšího gólmana ligy.

Trofeo Zamora do bílé části Madridu často neputuje, za posledních 25 let jen dvakrát (naproti tomu Pichichi pro nejlepšího střelce hned 8krát). Naposledy ji v dresu Realu získal Iker Casillas za sezónu 2007/2008, před ním Paco Buyo v ročníku 1991/1992. Ukončí Keylor Navas desetileté čekání?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace