Záujem Realu Madrid o Haalanda potvrdil samotný Dortmund

Erling Haaland

Real Madrid má v pláne veľmi rušné prestupové okno už o zopár mesiacov. Jedným z cieľov je hviezda nemeckej Bundesligy.

Erling Haaland v posledných sezónach uchvátil futbalový svet a inak tomu nie je ani v súčasnom ročníku. Už dlhšie sa špekuluje o jeho galaktickom prestupe do iného európskeho veľkoklubu. 

Najväčším kandidátom zrejme je Real Madrid. Špekulácie potvrdil samotný výkonný riaditeľ Dortmundu, Hans-Joachim Watzke. "O Haalanda je v Európe veľký záujem, medzi týmito klubmi je aj Real Madrid. Môžem potvrdiť veľký záujem Realu Madrid, to je proste fakt. My ale stále dúfame, že ostane s nami," hovoril Watzke.

I napriek tomu sa médiá nevedia zhodnúť, akú by mohol mať Real Madrid víziu s Nórom. V prípade zisku Kyliana Mbappého by si nemuseli s Haalandom prekážať, lenže v klube už sú veľké hviezdy ako Karim Benzema a Vinicius Junior, jeden z tejto štvorice by musel akceptovať rolu lavičky, čo nie je možné. Každopádne Benzema dnes oslavuje 34. narodeniny a tak Florentino Pérez myslí na budúcnosť.

Takto o päť rokov ani nebude debaty o tom, že Mbappé a Haaland by klub potiahli. Otázka to je pre rok 2022, kde sa Benzema nachádza v najlepšej forme kariéry a Real Madrid toho chce využiť. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace