Zazovi stačilo na první ligový hattrick kariéry 8 minut a 20 vteřin

Simone Zaza (© marca.es)

Hlavní postavou utkání mezi Valencií a Málagou (5-0) se na Mestalle stal Simone Zaza. Italský útočník zaznamenal svůj první ligový hattrick kariéry.

Zaza prošel italskou Serií A i anglickou Premier League, ale až v La Lize se na něj v tomto ohledu usmálo štěstí. A triplete, tedy tři branky v zápase, zvládl bleskově. Stačilo mu na něj 8 minut a 20 vteřin.

"Chci dávat co nejvíce gólů, zejména těch vítězných," uvedl 26letý útočník Netopýrů a vrátil se ke kontroverznímu momentu z víkendového derby na hřišti Levante, kde po konečném hvizdu mířil do kabin, aniž by se připojil k týmové zdravici s fanoušky. K tomu jej přiměl až trenér Marcelino, jenž si pro něj přišel do tunelu vedoucího do kabin.

"Nemusím nic vysvětlovat. Co se stalo v sobotu, je zapomenuto. Je normální, že se naštvete, když nehrajete. Mojí jedinou chybou bylo, že jsem se nešel pozdravit s fanoušky, ale nic proti nim nemám. V tomto ohledu se musím polepšit. Vycházím dobře s trenérem i týmem. Hodně věcí, které se psaly, jsou lež," odmítl Zaza spekulace o napjatém vztahu s trenérem či spoluhráči.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace