Zidane konec sezóny jako zkoušku hráčů nevnímá. A brání Marcela

Zinédine Zidane (© marca.es)

Zinédine Zidane musel po návratu do Realu Madrid zkousnout první porážku, nad síly jeho týmu byla rozjetá Valencia. Nejen o utkání promluvil na tiskové konferenci.

Na otázku, jestli bere konec sezóny, v níž už Realu Madrid v podstatě o nic nejde, jako zkoušku pro jednotlivé hráče, Zidane odpověděl: "Ne, jako zkoušku určitě ne. Jsou to hráči Realu Madrid, to mluví samo za sebe. Jsme v těžké situaci. Musíte se umět vypořádat i s chvílemi, kdy se nedaří. Valencia hrála o hodně, možná to byl hlavní rozdíl. Zbývá nám osm zápasů a musíme je odehrát co nejlépe."

Kritika se opět snesla na Marcela Vieiru. Zidane udělal z Brazilce jasnou první volbu na postu levého obránce, Marcelovy výkony ale jsou i nadále slabé. "Marcelo je Marcelo. Budu s ním vždy počítat. Líbí se mi, jak hraje. Je důležitým hráčem. Působí na mě dobře, dobře trénuje, je motivovaný. Sezóna je těžká nejen pro Marcela, ale pro nás všechny. S tím se však musíte smířit, slabší období ke kariéře hráče patří," uvedl Zidane.

"Není snadné vypořádat se se situací, v jaké jsme. Sezóna je opravdu složitá a možná je trochu těžké najít v jejím konci síly a motivaci. Ale musíme se pokusit zakončit ji co nejlépe. Za svými hráči stojím. Musíme bojovat až do konce. Až poté budeme řešit, co bude dál."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace