Žlutá ponorka proplula do Ligy mistrů

Radost Villarrealu (© marca.es)

Kromě Barcelony, Realu Madrid a Valencie si letošní Ligu mistrů zahraje také Villarreal, který v odvetě čtvrtého předkola zdolal Odense 3-0 a smazal jednogólové manko z úvodního duelu.

Největší podíl na obratu měl Giuseppe Rossi, autor dvou branek. Na konečných 3-0 pečetil v závěru netradiční střelec Carlos Marchena.

První poločas naznačil, že svěřence Juana Carlose Garrida nečeká snadný úkol. Obranný blok Odense pracoval dobře, když už se domácí dostali na dostřel, tak nemířili přesně. Nejblíže brance byli Rossi a Senna, do šaten se přesto šlo za bezgólového stavu.

Kýžená vedoucí trefa přišla krátce po změně stran. Nilmar našel přesným centrem Rossiho a italský kanonýr se štěstím protlačil míč do sítě. Kadrii nedlouho poté v jediné šanci Odense trefil Diega Lópeze, jenž byl jinak takřka bez práce.

Nejhezčí akce večera byla zrežírována v 66. minutě. Caniho fantastický centr za obranu prodloužil do sítě Giuseppe Rossi.

Ještě více klidu přinesl do řad Villarrealu Carlos Marchena v závěru, při jeho ráně se Wessels musel červenat. To už v době, kdy se na obou stranách hrálo v deseti. Kadrii byl vyloučen po druhé žluté kartě za zákrok na Zapatu, Borja Valero za hlavičku do soupeře ve stylu Zidana.

Na výsledku ani postupu Villarrealu do hlavní fáze Ligy mistrů to nic nezměnilo, žlutí se mohou těšit na zvučné soupeře i miliony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace