Žlutá ponorka se nevynořila ani v Itálii

Radost hráčů Neapole (© marca.es)

Villarreal se druhou porážkou v základní skupině Ligy mistrů vzdálil vidině postupu do vyřazovací části.

V prvním zápase na El Madrigal nestačila Žlutá ponorka na Bayern Mnichov. Šlo o zaslouženou prohru, dnes v Neapoli tomu nebylo jinak. Italský celek vstoupil do utkání s mnohem větší intenzitou a rychle si vytvořil dvoubrankový náskok, který se ukázal jako rozhodující.

Motivace domácím nechyběla, vždyť se na svém stadionu představili v Lize mistrů poprvé od slavné éry Diega Maradony. A na hřišti to bylo znát.

Po čtvrthodině bylo po zápase. Zapata opět chyboval a Hamšík trestal, o dvě minuty později přidal druhou branku Cavani z pokutového kopu nařízeného za faul Gonzala na Lavezziho.

Juan Carlos Garrido se pokusil zvrátit stav nasazením Camuñase, což útočnou hru žlutých pozvedlo, ale ne dostatečně, aby se Neapol mohla cítit ohrožena.

Villarreal je jediným týmem své skupiny, který nemá ani body, což v kombinaci s faktem, že další dvě utkání čekají Žlutou ponorku proti Manchesteru City, není nic příjemného, vyhlídky na pokračování v milionářské soutěži nejsou ani trochu pozitivní.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace