Znovu "namotivovaná" Valencia

Záběr z utkání Barcelona-Deportivo (©as.com)

Deportivo hrálo včera na remízu a remizovalo. Dobrý výsledek? Když se člověk mrkne na to, v jaké sestavě vyběhla Barca na svůj domácí trávník, Lotinův výběr promarnil velkou příležitost potvrdit matematicky záchranu ještě před posledním kolem. Teď na Depor čeká nelehký úkol skolit Valencii a zajistit tak setrvání v Primera División i pro příští sezónu.

Lotina proti culés vystavěl nepřekonatelnou zeď. Azulgranas bez svých největších postav, jiskry, špetky kreativity a zdánlivě i ochoty nepřinutili hostujícího gólmana Aranzubíu vyseknout nějaké galapředstavení. Jenže bohužel bílomodří hosté z La Coruňi velký zájem jít dopředu zrovna neměli, jako by snad nechtěli obtěžovat pana mistra, nebo spíš jeho zástupce, který měl právě službu. Xisco sice mohl v nastaveném čase skórovat, ale Valdés nikdy nespí.

Teď na Deportivo čeká hodně vzrušující utkání s Valencií. Na tu nemají v Galícii příliš dobré vzpomínky, neboť to byli právě Los ché, kteří sice nehráli o nic, ovšem měli slíbenu zajímavou odměnu od třetí zainteresované strany a vyfoukli Deportivu ligový titul. Situace na Riazoru bude podobná. Valencii znovu o nic nejde a nekalé prostředky znovu mohou způsobit své.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace