Zranění Víctora Valdése by nemělo být vážné

Víctor Valdés (© sport.es)

Víctor Valdés po dlouhé době chyběl v brance Barcelony v ligovém utkání. Zranění jedničky Katalánců by nemělo být vážné.

Víctor Valdés nečekaně vypadl z Guardiolovy nominace na včerejší zápas proti Athleticu, který tak odchytal José Manuel Pinto, jenž dobrým výkonem přispěl k výhře 2-1. Důvodem Valdésovy absence byly potíže s kolenem, které si španělský reprezentant odnesl ze souboje Ligy mistrů s Arsenalem.

Zatím není jisté, jak dlouho bude 29letý fotbalista mimo hru. Nejčastější odhady se pohybují okolo 2 až 3 týdnů, což by znamenalo, že by Víctor Valdés mohl přijít o odvetu s Kanonýry, která je na programu 8. března na Nou Campu. Podle katalánských médií ale není vyloučena ani varianta, že bude chytat už v následujícím ligovém kole na půdě Mallorcy.

Nejistota panuje také okolo startu kapitána Carlese Puyola, jehož zranění se podle lékařů lepší, datum návratu zkušeného stopera do sestavy však oznámeno nebylo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace