Ztrácíme příliš bodů na konci zápasů, ví Javi Martínez

Javi Martínez (© marca.es)

Athletic patří mezi nejžhavější adepty na pohárové příčky, problémům Basků jsou však závěry zápasů.

To se potvrdilo i v sobotu proti Espanyolu, kdy Lvi inkasovali vyrovnávací branku od Espanyolu v 92. minutě. Ve střetnutích s Valencií, Barcelonou nebo Racingem byla k vidění téměř identická situace.

Athletic se nepozorností v závěrečných minutách hry připravil o důležité body, které mohou v konečném součtu Bielsově výběru hodně chybět. To si uvědomuje i Javi Martínez: "Určitě musíme lépe zvládat koncovky zápasů, kdy dostáváme příliš branek. A to nás stojí cenné body. I když vedeme, chceme zůstat věrní našemu hernímu stylu místo toho, abychom začali více bránit a spekulovat."

Lvi se mohli posunout na příčky zaručující Ligu mistrů, gól Albína je však u tuto možnost připravil. "Je to škoda. Ještě nám chybí některé drobnosti, abychom se mohli usadit mezi nejlepšími čtyřmi. Liga mistrů je krásnou motivací, ale nedáváme si dlouhodobé cíle. Prostě jdeme od zápasu k zápasu, chceme zůstat nohama na zemi jako celou sezónu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace