Zůstane Emaná v Betisu? Podle agenta je to nejpravděpodobnější

Achille Emaná (© marca.es)

Bude Achille Emaná i nadále hájit barvy Betisu, nebo změní působiště? Podle hráčova agenta je nejpravděpodobnější variantou setrvání na Benito Villamarín.

"Nikdo nás nekontaktoval, proto nemůžu říci, co je na zájmu těchto klubů pravdy," uvedl Juan Pablo Varela na adresu spekulací, podle kterých je Kamerunec v hledáčku Newcastlu, Tottenhamu, Evertonu, Wiganu, Galatasaraye, Lille nebo Marseille.

Dlouhý seznam zájemců se v posledních dnech proměnil do jedné konkrétní nabídky, a to ve výši 5 milionů eur, kterou však vedení Andalusanů odmítlo. "Řekli jsme ne, protože si myslíme, že Achille má větší cenu," potvrdil sportovní ředitel Betisu Vlada Stošić.

Emanův agent ujistil, že setrvání mezi Verdiblancos je pro 29letého záložníka lákavou možností: "Achille nemá v úmyslu odejít. Má smlouvu ještě na dva roky a Betis je v Primeře. Necítíme žádný stres, jestli přijde nabídka. Nevyhlížíme ji. Ale pokud se objeví, budeme se jí věnovat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace