De Paul posilou Atlética, Simeone prodloužil do roku 2024

Rodrigo de Paul (© marca.es)

Dvě důležité zprávy z tábora Atlética Madrid jsou oficiálně potvrzeny - příchod Rodriga de Paula a nová smlouva Diega Simeoneho.

Opora Udinese o víkendu nastoupila do finále Copa América, díky De Paulově asistenci na brance Di Maríi zdolala Argentina domácí Brazílii, aby poté hráč udělal velký krok v kariéře - De Paul přestoupil ke španělskému mistrovi výměnou za 35 milionů eur.

Obě strany se dohodly na pětileté spolupráci. De Paul už prostředí La Ligy zná z angažmá ve Valencii, v dresu Netopýrů se však neprosadil. Sedmadvacetiletý záložník byl objektem zájmu Atlética v několika posledních přestupových oknech, teprve nyní byl transfer úspěšně dokončen.

Dokončena byla také jednání s trenérem Diegem Simeonem o novém kontraktu, jehož platnost je do roku 2024. De Paulův krajan pomohl od svého nástupu do funkce v roce 2011 Atléticu k osmi trofejím a celkem 316 vyhraným utkáním, což jsou rekordní čísla, kterých v klubu nedosáhl ani legendární Luis Aragonés.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace