Real Madrid díky gólům brazilských mladíků vyhrál v Bruggách

Rodrygova radost (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid napsali za základní částí Ligy mistrů vítěznou tečku, když uspěli v Bruggách výsledkem 3-1.

Jak bylo předpovídáno, dal Zinédine Zidane šanci několika hráčům širšího kádru.

V prvním poločase se skóre neměnilo, k vidění byla jen jedna šance na každé straně, ale bez povedeného zakončení. Druhý poločas byl okořeněný podstatně více, a to krásnými góly. Jako první se z voleje po centru Odriozoly trefil o tyč Rodrygo, za domácí rychle odpověděl parádní technickou střelou Vanaken, Areola byl bez šance.

V 64. minutě padla rozhodující branka. Od Rodryga se se štěstím odrazil balón k Viníciusovi, který ho šikovne poslal do sítě. V nastaveném čase ještě výsledek vylepšil Luka Modrić. Real Madrid zejména díky zásahům brazilských mladíků slaví triumf 3-1.

Sestavy:

Bruggy: Mignolet; Kossounou, Mechele, Deli, Sobol; Vlietinck (70. De Ketelaere), Álvarez Balanta, Vormer, Vanaken; Dennis a Tau (59. Schrijvers).

Real Madrid: Areola; Odriozola, Varane, Militao, Mendy; Modrić, Casemiro, Isco (84. Valverde); Rodrygo, Jović (77. Benzema) a Vinícius (73. Brahim Díaz).

Branky: 55. Vanaken - 53. Rodrygo, 64. Vinícius, 91. Modrić.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace