Špatná zpráva pro Barcelonu, až na čtyři měsíce přišla o Dembélého

Dembélé opouští trávník kvůli zranění (© sport.es)

Barcelona sice ve včerejším utkání dokázala vybojovat tři body na hřišti Getafe a udržet si v lize stoprocentní bilanci, přišla však o Ousmana Dembélého, jehož zranění je vážnější, než se původně předpokládalo.

Dvacetileté křídlo nastoupilo poprvé v La Lize v základní sestavě, ovšem na hřišti vydrželo jen 25 minut, poté muselo být sřídáno. Původní odhady o třítýdenní absenci se ukázaly jako přehnaně optimistické.

Dnešní vyšetření totiž odhalilo natržený stehenní sval a pobyt na marodce minimálně na tři, možná i čtyři měsíce. V letošním kalendářním roce si tak francouzský fotbalista již pravděpodobně nezahraje.

Dembélé přišel na Camp Nou v létě z Borussie Dortmund jako nejdražší posila v historii Barcelony. Katalánský celek za jeho služby zaplatil základní přestupovou částku 105 milionů eur, bonusy ji mohou prodražit o dalších 42 milionů eur.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace