Vítáme vás na portále ŠpanělskýFotbal.cz 3.0

Vážení fanoušci španělského fotbalu, s radostí vám představujeme novou podobu našeho portálu.

Když jsme web před čtyřmi lety pozastavili, věřili jsme, že dříve nebo později dojde k jeho restartu. Ten byl podmíněn změnami vzhledu i funkčnosti webu, na nichž jsme v uplynulých měsících pracovali desítky hodin. Dovolte, abychom vám nastínili novinky a vylepšení nové verze.

Tou nejviditelnější a nejdůležitější je samozřejmě celkový "look". Oproti minulým dvěma verzím webu ŠpanělskýFotbal.cz je nový vzhled jednodušší a přehlednější, přesně dle současných trendů. Působí zkrátka svěžejším dojmem s lepším rozvržením jednotlivých prvků. 

Došlo také k přizpůsobení pro chytré telefony, takže s mobilní verzí můžete ŠpanělskýFotbal.cz navštěvovat pohodlně i na cestách. Aktivní jsme i na Facebooku.

Vylepšen byl statistický servis, jenž od sezóny 2017/2018 (sezóna 2016/2017 je pokud jde o statistiky neúplná a slouží jen k testování) nabídne detailnější informace. To se promítne například i do profilů trenérů, kde lze snadno zjistit úspěšnost a bilanci daného kouče na lavičce toho či onoho týmu, rozhodčích, u nichž tak budete vědět, kolik karet rozdávají, či které zápasy odpískali, a klubů, kde je viditelné umístění v žebříčku UEFA. V detailu utkání prozměnu přibyla data o rozestavení, náhradnících, asistencích na góly, počtu přihrávek a jejich úspěšnosti, počet střel zpoza či uvnitř vápna a další. V průběhu roku plánujeme přidat i více hráčských statistik (už nyní se v kartě hráče kromě statistik a osobních informací bude zobrazovat i historie prodělaných zranění), což zatraktivní i naší populární hru Liga Fantástica, ve které se můžete stát trenérem a na každé ligové kolo vytvořit za pomoci dané výše finančních prostředků virtuální tým, jenž je hodnocen dle výkonů (výhry, góly, karty atd.). Abyste se jí mohli zúčastnit, musíte být registrovaným uživatelem.

Usnadnit orientaci nováčkům pomůže náš průvodce Jste tu poprvé?. V detailu uživatele si pak můžete prohlédnout detailní statistiky jeho aktivity na webu, výpis komentářů k článkům, seznam úspěchu v Tipovací soutěži či hře Liga Fantástica (za jednotlivá (měsíční a roční) kola se budou udělovat pomyslné medaile a chystáme i Síň slávy těch nejlepších). Rozšířeny byly i možnosti Soukromé pošty. V ní si nově zprávy můžete filtrovat či jednu zprávu odeslat najednou více uživatelům.

Úpravě směrem k většímu komfortu se nevyhnula ani diskuse pod články, kde teď přímo v daném příspěvku vidíte, na koho reagoval a kdo reagoval na něj, případně si příspěvky filtrovat mezi všemi/nejnovějšími/vašimi. Příspěvky se odesílají bez "otravného" refreshe celé stránky.

Nelze zmínit všechny inovace, mnoho jich zjistíte sami při procházení webu, které je nyní pohodlnější, intuitivnější a nabízí více možností. Zajímavostí je například mapa se zobrazeným umístěním jednotlivých klubů v dolní části webu, takže snadno zjistíte, zda-li není nadcházející zápasy regionálním derby, nebo kde má klub základnu. 

Jelikož v nejbližších týdnech pojede web stále v "beta" režimu, mohou se objevit chybky či nefunkčnosti, proto vás prosíme o shovívavost. Pomoci můžete nahlášením chyby prostřednictvím formuláře. Zároveň žádáme už jednou registrované uživatele, aby se neregistrovali znovu (registrace z minulé verze webu zůstávají v platnosti) a případě, že zapomněli heslo, aby si jej nechali zaslat, děkujeme za pochopení.

Věříme, že zmíněné novinky a vylepšení vám zpříjemní chvíle strávené na našem webu a budete nejen jeho pravidelnými návštěvníky, ale zároveň aktivními uživateli využívajícími všech možnosti, které nabízí. 

Redakce portálu ŠpanělskýFotbal.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace