Vše otevřené. Barcelona v Lyonu remizovala 0-0

Záběr z utkání (© marca.es)

První zápas osmifinále Ligy mistrů mezi Lyonem a Barcelonou gól nepřinesl, o všem rozhodne odveta na Camp Nou.

Ani pětadvacet střel nestačilo Barceloně k tomu, aby rozvlnila síť. Povést se to mohlo hned v první minutě Dembélého, jenže neproměnil. Na druhé straně musel Ter Stegen vytáhnout na břevno ránu Terriera.

Zatímco první poločas byl vyrovnaný, ten druhý už měl jen barcelonské barvy. Jenže v zakončení se Kataláncům nedařilo, čtyřleté čekání na venkovní gól v Lize mistrů stále neukončil Luis Suárez, byť k tomu měl nejednu šanci.

Neuspěl ani Jordi Alba, Messi v poslední šanci nasměroval přímý kop jen do zdi. Barcelona z velkého tlaku branku nevytěžila, do odvety půjde se solidním, ale zrádným výsledkem 0-0.

Sestavy:

Lyon: Lopes; Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy; NDombèlé (84. Pape Diop), Aouar, Traoré (69. Tousart), Depay, Terrier (76. Cornet) a Dembélé.

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergi Roberto (81. Vidal), Busquets, Rakitić; Messi, Dembélé (67. Coutinho) a Luis Suárez.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace