El Pasillo Barceloně neuděláme, prozradil Zidane

Zinédine Zidane (© as.com)

Už za necelý měsíc bude Camp Nou hostit druhé ligové El Clásico letošní sezóny. Barcelona by do něj mohla jít už jako jistý mistr. El Pasilla, tedy uličky slávy, kterou soupeř vzdává šampionovi hold, se ale ze strany Realu Madrid nedočká.

Prozradil to Zinédine Zidane: "Dříve nebo později se mě na to určitě budete ptát, tak říkam už nyní, že El Pasillo Barceloně neuděláme. Je to jasná odpověd a rozhodnutí, které jsem učinil já. Tu věc s El Pasillem nechápu, proto ho nebudeme dělat. Barcelona tu tradici porušila. Neexistuje."

Trenér Bílého baletu narážel na to, že Katalánci odmítli stejným způsobem pogratulovat Realu Madrid poté, co triumfoval na prosincovém mistrovství světa klubů. Guillermo Amor, člen vedení klubu, tehdy přišel s vysvětlením: "Vždy jsme se drželi postoje, že ho děláme jen v případě, že soupeř vyhraje soutěž, které jsme se rovněž účastnili, což není tento případ." Když ale Sevilla v roce 2006 zvítězila v Evropské lize, koridoru vytvořeného z hráčů Barcelony se dočkala, přestože Blaugranas v soutěži nestartovali.

"Dal jsem jasnou odpověď, že El Pasillo dělat nebudeme. Více na toto téma hovořit nebudu. Nyní se soustředíme pouze na nejbližší utkání proti Atléticu Madrid," dodal Zidane.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace