Pokud Zidane skončí, mohl by ho nahradit Raúl

Raúl (© marca.es)

Real Madrid už údajně má první jméno pro případ, že by na místě trenéra prvního týmu nepokračoval Zinédine Zidane.

Francouzský kouč je oproti minulým rokům častěji kritizován a mužstvo pod jeho vedením v letošní příliš nepřesvědčuje, byť má stále šanci na ligový titul.

Odvolání, případně konec z vlastního rozhodnutí. I tak může dopadnout Zidanovo angažmá. Pokud by se tak stalo, mohl by přijít čas Raúla Gonzáleze, jenž dokazuje trenérský talent u Castilly. Rezerní celek Realu Madrid dotáhl k premiérovému triumfu v mládežnické Youth League, která se hraje od roku 2013.

Castille se daří i v lize, kde po devíti letech usiluje o postup do profesionální Segundy. Představitelům klubu se navíc zamlouvá, že hned několik fotbalistů zaujalo poté, co dostali šanci v prvním týmu, ať už jde o Marvina, Chusta, Arribase, Huga Dura, Antonia Blanca či Miguela Gutiérreze.

Třiačtyřicetiletý Raúl by se navíc mohl spolehnout na podporu fanoušků, Bernabéu vždy jeho kvality a charakter uznával a obdivoval.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace