Komentáře (22x)
Vložit komentářNázor s nejvíce souhlasnými hlasy
Všechny názory
Nejlepsi liga na svete, tak co jeji tema trosku provokativne nezalozit na SF.cz Kdo souhlasi?
A kdyz uz jsme u tech nejlepsich na svete, tak by se mel zminit i nejlepsi klub CHELSEA FC
Holt ve druhy nejlepsi lize na svete hreje nejelpsi klub na svete. Schodou okolnosti muj druhy nejoblibenejsi :)
urcite nejprachatejsi a nejkomercnejsi...ale nejlepsi? tezko rict. Jinak mam nejradsi Nottingham (toho casu v Championship) + Arsenal a potom preju West Hamu, Sunderlandu, Evertonu...
Tak já to mám podobný, ještě bych doplnil Huddersfield kvůli Klapzubově jedenáctce a vlastně přeju i Liverpoolu, který je mi sympatičtější, než United.
Liga s neskutečnou tradicí, ale taky liga, která už vůbec není o fotbalu, liga s dobrejma fanouškama, kteří nesmějí na stadión, aby tam nerušili batolata...
Ale letos je bezesporu zajímavější a fotbalovější La Liga!
JJ La Liga je bezesporu zajimavejsi, kdyz uz v pulce je rozhodnuto o mistrovi
V anglii taky ;) Manchester United to ma rezervovany uz davno ;) akorat delame drama :D
Prej my , Pitte, ja sem si nevsiml ze by Rymak hral PL
Tak bezesporu jsou tu k vidění zajímavější a dramatičtější zápasy. Navíc nevím o tom, že by Barcelonu už někdo korunoval. Ano, má velký náskok, ale ten v minulých letech, kdy se o ní mluvilo jako o nejlepší na světě, měli i kluby angl. ligy
to je pravda, i kdyz pokud je den, tak nezazivnej zapas La Ligy jen tak nekdo netrumfne
tak to jo, ale to máš všude. Například Stoke - WHU taky musí být utrpení.
prave zapasy horsich tymu PL byvaji vetsinou zajimavejsi nez zapasy tymu z pomyslne BIG 4.
nebo tak, no. Ačkoliv občas Chelsea s Liverpoolem například dkážou předvést pořádnej thriller i s výsledkem 0-0.
s vyjimkou Stoke. Jejich zapasy jsou zarukou betonu a absolutni nudy na hranici divackych sil
No a West Ham taky občas umí pěknej "Tatran"...
mimochodem ted koukam na vysledky Stoke a zrovna na konci prosince se hralo WHU - Stoke s vysledkem 2:1...3.1. pak vypadli z FA Cupu s Hartlepoolem
Taky vám udělal Nottingham takovou radost, jako mě, když vyřadil šejky?
Myslím, že Citizens v Dubajských rukách dlouho nevydrží. Ropáci si najdou jiného koníčka, oni neumějí na výsledky čekat.
A už i Abramovič se fotbalu přejedl.
Tedy jeho peněženka?
Tak tedy jinak. Abramovič se, zdá se mi, fotbalu přejedl.
Nejčtenější
Plkátko
Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)
JJ La Liga je bezesporu zajimavejsi, kdyz uz v pulce je rozhodnuto o mistrovi