Primera División - 2022/2023 : Články

Barcelona chce Romea, získat jej může za šest milionů

Oriol Romeu se dostal na seznam vytipovaných posil FC Barcelona, v klubu by mohl nahradit Sergia Busquetse, jenž v klubu skončil a zamířil do americké MLS. Pokud jej Katalánci budou chtít získat, budou si muset připravit šest milionů eur.

Real Madrid pošle do Dortmundu Arribase

Real Madrid koupil z Borussie Dortmund Judea Bellinghama, opačným směrem by pak mohl putovat jiný středopolař. Jedná se o dvouletém hostování talentovaného hráče Bílého baletu Sergia Arribase v Německu.

Šéf Barcelony: Brozovič s Kimmichem? Na ty nemáme peníze

Prezident FC Barcelona Joan Laporta se rozhovořil o možných posilách katalánského celku. Skloňují se jména jako Marcelo Brozovič nebo Joshua Kimmich. Ti ale nejspíš nepřijdou, podle Laporty jsou až moc drazí.

Enriqué si do PSG přivede Félixe z Atlétika

Luis Enriqué se má stát novým koučem Paris Saint-Germain, jeho první posilou by se měl stát Joao Félix. Portugalský útočník v uplynulém ročníku strávil jarní část na hostování v londýnské Chelsea, která má za sebou...

Jednal Gündogan i s AC Milán? Podle novinářů ne

Ilkay Gündogan neprodloužil smlouvu s Manchesterem City a stal se novou posilou Barcelony. Podle některých zdrojů se jej na poslední chvíli snažil zlanařit ještě italský AC Milán, dle novináře Nicola Schiry to však není pravda.

Azpilicueta: Místo Barcelony či Interu to vypadá na Atlético Madrid

César Azpilicueta je po dlouhých letech na odchodu z londýnské Chelsea, favoritem na jeho získání byla Barcelona a v posledních dnech se hodně psalo o Interu Milán. Nakonec to ovšem vypadá na přestup do Atlétika Madrid.

Barcelona získala nadějného obránce z Chorvatska

Přestup s ohledem na budoucnost, tak by se dal popsat podpis kontraktu mezi FC Barcelona a Mikayilem Fayem. Urostlý stoper přichází do Katalánska z chorvatského celku NK Kustošija Záhřeb jako velmi talentovaný hráč s velkou...

Havertzův přestup do Realu asi padá, Bílý balet není ochoten splnit požadavky Chelsea

Kai Havertz se nakonec do Realu Madrid stěhovat asi nebude. Minimálně určitě ne za stávajících podmínek, kdy Chelsea za svého útočníka požaduje odstupné v astronomické výši 60 milionů eur, což Real nehodlá akceptovat.

Do hry o Gündogana se chce zapojit i PSG, favoritem je ale Barcelona

Také Paris Saint-Germain hlásí zájem o služby Ilkaye Gündogana. Ten se doposud rozhodoval, zda zůstane v Manchesteru City nebo přestoupí do Barcelony. Nyní má tedy další možnost, o které může přemýšlet.

Real prodloužil s Díazem a počítá s ním pro příští sezonu

Real Madrid se dohodl na nové smlouvě s Brahimem Díazem, který poslední dvě sezony hostoval v AC Milán. Talentovaný fotbalista podepsal do roku 2027 a těší se, že dostane příležitost v A-týmu královského klubu.

Místo Messiho Neymar? Brazilec chce zpátky do Barcelony

Brazilská fotbalová hvězda by se ráda vrátila zpět do katalánské Barcelony, podle španělského deníku Sport je Neymar dokonce ochoten jít s platem dolů, jen aby mohl odejít z francouzského Paris Saint-Germain, kde už nechce hrát.

Rvačka o Gündogana: Zůstane u Citizens, nebo půjde do Barcelony?

Ilkay Gündogan stále nemá jasno o své budoucnosti. Manchester City s ním chce prodloužit kontrakt, neboť je pro tým velice platným hráčem. Zároveň po něm ale touží Barcelona, kam jej vábí trenér Xavi Hernández.

Real touží po Daviesovi, už je v kontaktu s Bayernem

Real Madrid chce po Davidovi Alabovi přivést dalšího levého obránce z Bayernu Mnichov, tím je Alphonso Davies. Bílý balet už podle médií měl kontaktovat zástupce Bayernu Mnichov a ptát se, za jakých podmínek je ochoten hráče...

Ancelotti má o posile do útoku jasno, vyžádat si měl Havertze

Carlo Ancelotti chce posílit ofenzivní složku Realu Madrid a řekl si, koho mu má vedení přivést. Italský stratég by v týmu Bílého baletu od nové sezony rád přivítal Kaie Havertze, hráče londýnské Chelsea FC.

Atlético touží po Vlahovičovi, Juventusu nabídne Moratu

Dušan Vlahovič je vytouženou posilou Diega Simeoneho, Atlético Madrid se jej v létě bude snažit získat. Opačným směrem by pak mohl putovat Álvaro Morata, jenž je pro Juventus Turín jakýmsi starým známým.

PSG už našlo náhradu za Messiho, má se jí stát Asensio z Realu

Marco Asensio je na odchodu z Realu Madrid, jeho novým působištěm by se měl stát francouzský Paris Saint-Germain. Tam má ofenzivní fotbalista nahradit hvězdného Lionela Messiho, jenž v Paříži dále nechce pokračovat.

O Díaze, jenž patří Realu Madrid, se začal zajímat Arsenal

V hledáčku Arsenalu uvízl Brahim Díaz, kmenový hráč Realu Madrid, jenž momentálně už druhou sezonu hostuje v AC Milán. Londýnskému celku se před časem vyplatil nákup jiného ofenzivního záložníka Realu Martina Ödegaarda.

Liverpool s Manchesterem United se v létě utkají o služby španělského mladíka z Celty Vigo

Teprve 20letý ofenzivní záložník Gabri Veiga na sebe v probíhajícím ročníku upozorňuje svými výkony v dresu Celty Vigo, součástí jejíhož A-týmu je teprve od loňského léta. Po sezoně se o jeho služby mají utkat dva angličtí...

Barcelonský Fati má tři zámožné nápadníky z Anglie

Ansu Fati není spokojen se svým herním vytížením v Barceloně, a i když její kouč Xavi Hernández vylučuje, že by jeho svěřenec mohl v létě odejít, neustále se v tomto ohledu rojí nové spekulace. Vedle Bayernu Mnichov jsou v...

Manchester United oslovil Real ohledně přestupu Valverdeho

Federico Valverde patří mezi vycházející hvězdy Realu Madrid, není tedy divu, že by jej v týmu rád uvítal trenér nejednoho dalšího velkoklubu. Podle informací Football Espana se Manchester United odhodlal ke konkrétním krokům a do...

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace