Atlético touží po Vlahovičovi, Juventusu nabídne Moratu

Dušan Vlahovič (Sky Sports)

Dušan Vlahovič je vytouženou posilou Diega Simeoneho, Atlético Madrid se jej v létě bude snažit získat. Opačným směrem by pak mohl putovat Álvaro Morata, jenž je pro Juventus Turín jakýmsi starým známým.

Srbský forvard je obletovaným kanonýrem v italské Serii A, kde nejprve střílel góly za Fiorentinu, poté se dokázal prosadit i v turínském Juventusu. Ten jej bude chtít udržet i pro příští ligový ročník.

Vlahovič není na prodej, zní z Juventusu. Jenže nadřazené bude přání samotného hráče, který není příliš spokojený s tím, že si v nové sezoně nezahraje s Bianconeri kvůli odpočtu bodů milionářskou Ligu mistrů.

To by se mu mohlo poštěstit, pokud by přestoupil do Atlética Madrid, kam jej láká kouč Atletů Diego Simeone, jenž je velkým fanouškem vytáhlého útočníka. Poslat by za něj v rámci kompenzací mohl do Juventusu jiného forvarda.

Jednalo by se o Álvara Moratu, který to v Turíně dobře zná. 30letý španělský reprezentant strávil v dresu Juventusu čtyři sezony. Nejprve v letech 2014-2016 a poté v letech 2020-2022.

Za tu dobu nastřílel v barvách Staré dámy 59 soutěžních branek. V uplynulém ročníku odehrál za Atlético 44 zápasů napříč všemi soutěžemi a patnáckrát se zapsal na listinu střelců.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace