Real touží po Daviesovi, už je v kontaktu s Bayernem

Alphonso Davies (Sky Sports)

Real Madrid chce po Davidovi Alabovi přivést dalšího levého obránce z Bayernu Mnichov, tím je Alphonso Davies. Bílý balet už podle médií měl kontaktovat zástupce Bayernu Mnichov a ptát se, za jakých podmínek je ochoten hráče uvolnit.

Real bude hledat nového levého obránce, Ferlán Mendy je totiž na odchodu z klubu. Favoritem číslo jedna má být Davies, rychlý kanadský bek a opora německého gigantu Bayernu Mnichov.

Podle španělského plátku Marca se Real dotazoval Bayernu na možnost koupě tohoto hráče, bavorský celek se prý nevyjádřil ve smyslu, že by Davies nebyl na prodej, a tak má Real Madrid slušnou šanci jej získat.

Sám hráč by se přestupu rozhodně nebránil. "Zdá se nám, že v Bayernu je nyní mnoho nestability a nejistot. Uvidíme, jak se situace v klubu bude dále vyvíjet," nechal se před časem slyšet jeho agent.

Davies má v Bayernu kontrakt jen do roku 2024 a o novém zatím nejedná. To znamená, že by nemusel být na přestupovém trhu až tak drahým zbožím, což by byla skvělá příležitost pro Real či jiný klub.

V Madridu letos budou na přestupovém trhu hodně aktivní. Odchází několik matadorů v čele s Karimem Benzemou, Marcem Asensiem či Nachem Fernándezem, klub naopak touží po Judeu Bellinghamovi, Harrym Kaneovi nebo Kaii Havertzovi.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace